Adomány pályázat – 2023. tavasz

Adományozz jó ügy érdekében.

A Wekerlei Garázsvásár Fesztivál minden alkalommal adománygyűjtést tart a garázsvásári helyszíneken, hogy a befolyt összegből egy-egy fontos célt tudjunk támogatni. Az idei évben megnyitjuk a jelentkezést olyan wekerlei vagy kispesti civil szervezetek vagy közösségeknek, akik valamilyen jó ügyön dolgoznak és elkél hozzá egy kis támogatás. A projekt lehet bármilyen közösségi kezdeményezés – program, felújítás, építés, szolgáltatás – ami összhangban áll a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál víziójával. 

Jelentkezési feltételek:

  • pályázó neve és elérhetőségei
    • kispesti civil szervezet, intézmény vagy magánszemély jelentkezhet
    • nevet, telefonszámot és email címet adjátok meg
  • projekt leírása 
    • max. 1 A4-es oldalban bemutatva a kezdeményezést, amire a támogatást felhasználnátok
  • 2023. március 31-ig küldjétek el a hello@wekerleigarazsvasar.hu címre

A jelentkezők közül végül egy projekt kerül kiválasztásra. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a beérkezett jelentkezések alapján a 3 legjobbnak ítélt pályázatot szavazásra bocsátsák a Facebook oldalukon vagy ha úgy ítélik, akkor saját hatáskörükben kiválasszák a támogatott projektet. 

Az adománygyűjtés 2023. április 22-23-án a garázsvásár közben zajlik, minden helyszínen kijelölt adománygyűjtő perselyek segítségével. A szervezők vállalják, hogy összegyűjtik az adományokat és átadják a nyertes projektnek a rendezvényt követően. 

A jelentkezők hozzájárulnak a projektjük megjelentetéséhez és fotóik közzétételéhez a fesztivál hivatalos csatornáin.