Adománygyűjtés pályázat (2024. tavasz)

Legyen a ti közösségi ügyetek a következő, amit támogatunk!

Tudtátok, hogy a Wekerlei Garázsvásár Fesztiválon minden évben a helyszíneken kihelyezett perselyekben gyűlik az adomány? A perselypénzből mindig egy jó ügyet támogatunk.  

Idén tavasszal is szeretnénk hasonló jó ügyet támogatni, és várunk minden wekerlei vagy kispesti civil szervezetet vagy közösséget, akik olyan projekten dolgoznak, ami segítséget igényel. Bármilyen közösségi kezdeményezés szóba jöhet, ami illik a Garázsvásár Fesztivál víziójához, azaz helyi programokat, felújítást, az itt élők életét szebbé-jobbá tevő aktivitást támogat. Az adománygyűjtés a 2024. április 20-21-én megrendezésre kerülő Wekerlei Garázsvásár Fesztivál minden helyszínén zajlik – az erre a célra kihelyezett perselyek segítségével.

Korábbi támogatottjaink

A pályázat célja: adománygyűjtés támogatottjának kiválasztása

Pályázat meghirdetője: Wekerlei Közösségi Egyesület (WEKI)

 

Jelentkezés:

  • Pályázók köre: Wekerlei vagy kispesti civil szervezetek, intézmények vagy magánszemélyek, baráti közösségek jelentkezését is várjuk.
  • Kapcsolattartó: Neve, e-mail címe és telefonszáma
  • Projekt leírása: Kérjük mutassátok be egy legfeljebb A4-es oldalban a kezdeményezést, amire a támogatást felhasználnátok. 
  • Hozzájárulás: A jelentkezők hozzájárulnak a projektjük publikus megjelentetéséhez és fotóik közzétételéhez a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál hivatalos csatornáin.
  • Határidő: 2024. március 29-ig küldjétek el a pályázatotokat a hello@wekerleigarazsvasar.hu címre.

Kiválasztás: 

  • A jelentkezők közül egy projektet választanak ki a szevezők.
  • Minden pályázót emailben értesítünk a pályázat eredményéről.
  • A nyertes pályázat a közösségi oldalainkon kerül bemutatásra.

Adomány:

  • Az adományok gyűjtését a Wekerlei Közösségi Egyesület (WEKI) végzi és a rendezvény után a befolyt összeget átadja a kiválaszott pályázónak.
 

Korábbi támogatottjaink: 

Kispesti Tanoda, 302.690 Ft

2023. szeptember

Tavaly ősszel a Kispesti Tanoda pilot programja nyerte el a támogatásunkat: ők halmozottan hátrányos helyzetű ovisokat fejlesztenek egy külön program keretében, itt a gyerekek uzsonnájára gyűjtöttünk.

Vonás Ovi, 330.000 Ft

2023. április

2023 tavaszán a Vonás utcai óvoda nyerte meg a pályázatunkat, így a garázsvásár alatt csúszdára gyűjtöttünk: a sok lelkes vásározónak köszönhetően 330.000 forintot tudtunk átadni az óvónéniknek és a lurkóknak.

Kispesti Tanoda, 160.000 Ft

2022. szeptember