Adománygyűjtő pályázat – jelentkezés aug. 31-ig!

A Wekerlei Garázsvásár Fesztiválon minden alkalommal adománygyűjtést szervezünk a garázsvásári helyszíneken, hogy a befolyt összegből egy-egy fontos ügyet tudjunk támogatni. Idén áprilisban nyilvános pályázatot hirdettünk, amit  a Vonás Ovi nyert, így a garázsvásár során csúszdára gyűjtöttünk adományt az ovisoknak. A sok lelkes vásározónak köszönhetően összesen 330.000 Ft gyűlt össze, amit aztán közösen adtunk át a lurkóknak és az óvónéniknek. 

Szeretnénk, hogy szeptemberben is hasonló jó ügy matricája kerüljön a garázsvásári perselyekre.  Várjuk minden olyan wekerlei vagy kispesti civil szervezet vagy közösség jelentkezését, akik olyan projekten dolgoznak, amihez elkél egy kis támogatás. A projekt lehet bármilyen közösségi kezdeményezés (program, felújítás, építés, szolgáltatás), ami összhangban áll a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál víziójával.

A pályázat célja: adománygyűjtés támogatottjának kiválasztása

Az adománygyűjtés helye és ideje: 2023. szeptember 16-án, a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál minden helyszínén, az erre a célra kihelyezett perselyek segítségével

Jelentkezés feltételei:

  • pályázó: wekerlei vagy kispesti civil szervezet, intézmény vagy magánszemély
    • adatok: név, telefonszám, email cím megadásával
  • projekt leírása: max. 1 A4-es oldalban bemutatva a kezdeményezést, amire a támogatást felhasználnátok, kiemelve a közösségre gyakorolt hatását
  • határidő: 2023. augusztus 31-ig küldjétek el a pályázatotokat a hello@wekerleigarazsvasar.hu címre

Kiválasztási folyamat: A beérkezett jelentkezések alapján a szervezők kiválasztják a legjobbnak ítélt pályázatot. Szükség esetén a pályázatokat szavazásra bocsáthatják a Facebook oldalukon. A jelentkezők közül végül egy projekt kerül kiválasztásra. A nyertes pályázat kihirdetése 2023. szeptember 5-ig történik meg.

Összegyűlt adomány átadása: A szervezők vállalják, hogy az adományokat összegyűjtik minden helyszínről, összesítik a befolyt összegeket, és átadják a nyertes pályázónak a rendezvényt követő egy hónapban. 

A jelentkezők hozzájárulnak a projektjük publikus megjelentetéséhez és fotóik közzétételéhez a Wekerlei Garázsvásár Fesztivál hivatalos csatornáin.

 

 

Korábbi támogatottjaink: 

 

Vonás Ovi, 330.000 Ft

2023. április

Kispesti Tanoda, 160.000 Ft

2022. szeptember