Hogyan lehetek árus? 2022

Regisztráció menete és határidők – 2022. szeptember 10.

  1. Legyél wekerlei vagy kispesti lakos, vagy esetleg valamelyik helyszínfelelős által szervezett vendég-árusító. Lényeg, hogy felel meg a szabályzat követelményeinek. 
  2. Az árusnak vagy helyszínfelelősnek jelentkezők kitöltik a regisztrációs űrlapot 2022. augusztus 7-ig.
  3. A regisztráció lezárása után a Szervezők véglegesítik a helyszíneket elosztását és értesítik az árusokat az árusítási helyszínükről 2022. augusztus 12-ig. 
  4. Innentől a Helyszínfelelősök és az Árusaik együtt készülnek a rendezvényre, vegyétek fel a kapcsolatot egymással, alkossatok emailt vagy messenger csoportot, ahol egyeztethettek a helyszínetek összeszervezéséről. Mi szervezők sok hasznos infót küldünk emailben az Helyszínfelelősötöknek, tőle értesülhettek majd minden részletről.
  5. Minden regisztrált árusnak el kell jutattnia a 3000 Ft regisztrációs díját a Helyszínfelelősének, amit ők továbbítanak a Szervezők felé 2022. augusztus 26-ig. 
  6. Ezután már nincs más hátra, előkészülni a Garazsvásár napjára, előtte nézz át otthon minden fiókot, szekrényt, sufnit, hogy semmi se maradjon ki.

 

Fontos!

A jelentkezés a regisztráció kitöltésével, a Szervezők által megerősített helyszínfoglalással és az árusítói díj kifizetésével együtt lesz érvényes. A Szervezők által nem engedélyezett Árusoknak tilos a Garázsvásár keretein belül árusítani vagy hirdetni magát.

Lemondás, változtatás

A befizetett árusítói díjat nem áll módunkban visszafizetni, mivel a befizetett összegeket a rendezvény hirdetésére és szervezési költségeire fordítjuk. Ha mégsem tudnál részt venni az eseményen, abban az esetben azt javasoljuk, hogy szervezz be magad helyett valaki mást, aki tud árusítani a kijelölt helyszíneden.